weblogs: artikelen die wat relevante achtergrondinformatie kunnen verschaffen;
persoonlijk, transparant en voor ieder herkenbaar in eenvoudig taalgebruik

In de westerse wereld is de gewoonte ontstaan om via uitlokking de ander te verwijten wat men zelf doet of creëert. Zowel in het groot tussen landen als in het klein, tussen mensen onderling.
Mensen worden tegen elkaar opgezet maar draaien het zo dat hen niets te verwijten valt; na het uitdelen van een mentale klap weet men opeens van niets meer....

Zoon. Jij bent bijna achttien jaar oud en ik wil jou opzoeken vóór jouw verjaardag met een mededeling en een boodschap. Dit bericht komt omdat het tijdstip erom vraagt. Ook voor jouw zus. Dus een bericht voor mijn kinderen. Ook als podcast te beluisteren in 14 minuten:

"Machtmannetjes" is een zinderend artikel over de historie van onze wereldwijde hysterie met de pakkende en onthullende titel die allesverklarend is. In twee delen is dit voorgelezen, live in de buitenlucht, voorzien van zijstapjes in het kader van wat er anno 2021 mondiaal gaande is.

Eenmaal in de oase was er overvloed. Waar je ook keek, alles bloeide en droeg vrucht. De oude man vroeg aan de Vlieger waar hij vandaan kwam, het was hem aan te zien dat hij een lange reis achter de rug had. "Ik kom van ver, een reis van jaren" en beet in de rijpe vrucht die hij van de...

verdwenen kennis sinds de heksenjachten | verbeteren van levenskwaliteit voor nieuwsgierigen en leergierigen | 2021 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin