Machtmannetjes - onderdrukking doorzien en doorbroken

20-09-2015

"Machtmannetjes" is een zinderend artikel over de historie van onze wereldwijde hysterie met de pakkende en onthullende titel die allesverklarend is. In twee delen is dit voorgelezen, live in de buitenlucht, voorzien van zijstapjes in het kader van wat er anno 2021 mondiaal gaande is.

-

Machtmannetjes, artikel uit 2015 van olof smit, live voorgelezen in april 2021 en voorzien van uitleg, opmerkingen en inzichten 

machtmannetjes deel 1, 1 uur en 8 minuten; https://youtu.be/tz7S-k-9_WA

machtmannetjes deel 2, 39 minuten; https://youtu.be/_Qn_Ot3kNR8

zie ook onderaan.

-

Het artikel dateert van 20 september 2015 en is van de hand van olof smit, auteur van Vader Aarde en de aardse taal, het boek dat de geheimen van onderdrukking van de mensheid gedurende de afgelopen eeuwen openbreekt en doorbreekt, te vinden op de website earthfather (die momenteel uit de lucht is en waarvan men dus ook hier een kopie aantreft).

Dit artikel werd gepubliceerd in Frontier Magazine in de editie van november-december 2015 en deze publicatie is een hommage aan deze grote onbekende man die in de schaduw van de wereld zijn eigen gang ging in de ultieme poging de wereld beter achter te laten dan hij hem aantrof.

Op deze website, verdwenenkennis.nl, verwijs ik eveneens naar deze website en leg uit wat het belang ervan is in het licht van de huidige ontwikkelingen, en benadruk dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid heeft om deze plek op aarde beter achter te laten dan hij of zij hem aantrof. We dienen te streven naar verbetering van levenskwaliteit immers en dat begint met het zoeken naar verdwenen kennis sinds de heksenjachten, het doorbreken van de bankvloek en het herintroduceren van liefde, gevoel en warmte.

Hieronder is het artikel ook zelf te lezen aan de hand van gescande pagina's uit het Frontier Magazine van 2015.

Veel herkenning en leesplezier.

rj, 29 augustus 2021 | de video-opnamen zijn van 21 april 2021

verdwenen kennis sinds de heksenjachten | verbeteren van levenskwaliteit voor nieuwsgierigen en leergierigen | 2021 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin